MAI MULTE DESPRE NOI

Nieschalk Industrietechnic SRL opereaza ca distribuitor si prestator de servicii in sfera echipamentelor industriale destinate activitatilor specifice din:

Industria de petrol si gaze – exploatare on-shore si off-shore, transport prin conducte, rafinare;
Industria energetica – productie energie termica si electrica;
Industria chimica si farmaceutica – productie de ingrasaminte chimice, medicamente;
Industria celulozei si hartiei;
Vehicularea apelor uzate.

Societatea noastra este unic reprezentant pentru Romania a SULZER Pumpen GmbH, producator de pompe centrifuge. Prin intermediul diviziei sale specializate, SULZER asigura si activitati specifice de service si mentenanta pentru turbine si compresoare.

Un alt producator de pompe si sisteme de filtrare reprezentat de noi esteSERFILCO International Ltd. USA. Cu fabrici in America de Nord, produsele SERFILCO se distribuie in toata lumea devenind in decursul celor 50 de ani de existenta un reper in industria de profil.

Suntem reprezentantii firmei germane AVA-ALMS GmbH in Romania , firma care se ocupa cu comercializarea robinetilor industriali.
Cu o experienta de peste 35 de ani si parteneri de afaceri de renume mondial , AVA-ALMS raspunde tuturor cerintelor legate de robineti industriali din industria petrochimica si chimica, alimentara si de constructii.

Societatea germana este certificata si autorizata conform cerintelor comunitatii europene si nu numai.
Intreaga gama de robineti comercializati ,turnati sau forjati, sunt produsi de firme de top in domeniu in special din Europa si China conform standardelor DIN si ASME (BONNEY FORGE, VALVOSIDER, MARAN e PERACINI, KITZ, BAC Valves, GHIBSON etc).
ABSOLUT TOATE INFORMATIILE NECESARE DESPRE SOCIETATEA GERMANA PRECUM SI DESPRE PRODUSELE COMERCIALIZATE SE POT GASII ACCESAND www.ava-alms.de , un website ce contine catalogul online al produselor , valoarea stocului pe fiecare produs si specificatii tehnice exacte ale acestora.

Fiind beneficiari ai unei bogate experiente productive si ai unei dotari tehnice moderne putem executa activitati de:

Planificarea, proiectarea si punerea in functiune a instalatiilor industriale;
Revizii si reparatii utilaje statice: schimbatoare de caldura, robineti, cazane, rezervoare, conducte;
Atentia acordata satisfactiei clientilor nostri prin prestarea unor servicii de calitate, conforme solicitarilor specifice fiecarui beneficiar au permis obtinerea certificarii pentru sistemele de management al calitatii conform EN ISO 9001:2008 si de mediu, conform ISO 14001 precum si pentru siguranta si securitatea in munca, conform SCC.